Over ons

Over ons

Albert Heijn Limmen is al jaren je vertrouwde supermarkt in Limmen. Gezellig en betrokken, bij jou als klant en bij de gemeenschap. Al onze medewerkers heten je graag welkom in onze supermarkt.

Ruim assortiment, uitgebreide service

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij ons vindt wat je zoekt. We hebben een ruim assortiment van producten met een gegarandeerde kwaliteit. Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan helpen onze medewerkers je graag verder. We bieden niet alleen een ruim assortiment producten maar ook een uitgebreide service.

 

 

Onvoorwaardelijke kwaliteit

In de winkel zijn producten in alle prijsklassen verkrijgbaar: je kunt kiezen uit de bekende merken, producten van het eigen Albert Heijn-merk of het scherp geprijsde Prijsfavorieten assortiment. Als je iets mist dan proberen wij dit voor je te bestellen.

Alle artikelen, maar zeker verse producten, zoals groenten en vleeswaren, moeten van een perfecte kwaliteit zijn. Mocht je toch een keer ontevreden zijn over een bepaald product, dan kun je altijd gebruik maken van onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie. Je krijgt dan een vervangend artikel of je geld terug.

AH Limmen, anders dan anderen

Drogisterij

Drogisterij

In onze winkel is een ruim assortiment drogisterij artikelen verkrijgbaar, hier bevindt zich een tablet waarmee contact gemaakt kan worden met een drogist op afstand.

Stomerij

Stomerij

Ga je boodschappen doen? Neem dan ook je kleding voor de stomerij mee. We reinigen 100% milieuvriendelijk. Alle textiel wordt gereinigd met het volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddel HiGlo. Dat is goed voor het milieu én voor je kleding.

Geldautomaat

Geldautomaat

De geldautomaat in de winkel is een extra service. Voor onze klanten is het een prettige mogelijkheid om dichtbij huis bij de eigen supermarkt contant geld op te nemen.

OV-chipkaart

OV-chipkaart

Voor het kopen en opladen van een anonieme OV-chipkaart of een wegwerpchipkaart.

Bol.com ophaalpunt

Bol.com ophaalpunt

Tijdens het boodschappen doen je bol.com bestelling afhalen.

PostNL

PostNL

Als je van maandag t/m vrijdag jouw pakket voor 17:30 uur aanlevert, dan wordt deze binnen 24 uur bezorgd.

Fotoservice

Fotoservice

Foto's bestellen voor een scherpe prijs. En de beste inspiratie voor je mooiste foto's.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Als je gebruik maakt van Appie is mobiel internet noodzakelijk en dat kost dataverkeer. Als je het WiFi netwerk van AH Limmen gebruikt, kost je dat niets. Je kunt automatisch inloggen, zonder dat je een wachtwoord moeten invoeren

Staatsloterij

Staatsloterij

De trekking vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Met een Staatslot maak je met jouw lotnummer kans op de hoofdprijs van 1 miljoen én de Jackpot. De Jackpot start met een bedrag van 7,5 miljoen en kan oplopen tot bijna 30 miljoen! Het eindcijfer van je lotnummer kun je als je dat wilt zelf kiezen in de winkel. Je speelt mee vanaf 3 euro (1/5 Staatslot).

Kopieerapparaat

Kopieerapparaat

Kopiëren en/of afdrukken in kleur en/of zwart/wit. Vergroten van A4 naar A3 in zwart/wit

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaukaart. De kaart is verkrijgbaar en geldig in de Albert Heijn-winkels. Bij de kassa wordt de kaart opgewaardeerd. Je bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet tussen 5 en 150 euro.