Nieuws

Nieuws

AH Limmen heeft je veel te vertellen en wil je graag op de hoogte houden van de laatste acties, prijswinnaars, evenementen en ander nieuws. Zet deze pagina bij je favorieten, wij plaatsen hier regelmatig wat nieuws!

12-09-2019

Spaart u nog zegeltjes? – ja, digitaal graag!

Lange slierten vol kleine ronde stickers, of juist één stickertje dat ergens in een tas verdwijnt… We gaan het alle spaarfans nog makkelijker maken, want vanaf nu kun je digitaal sparen in de AH-app. Zo raak je nooit meer een zegeltje kwijt!

Onze eerste digitale spaaractie is de kristalglas glazen-actie van Villeroy & Boch, waarbij geen zegels meer op een fysieke spaarkaart geplakt hoeven te worden. 

Hoe dan?

Digitaal sparen gaat eenvoudig via de AH-app. Als je in de app aangegeven hebt dat je digitaal wilt sparen, worden zegels automatisch aan de digitale spaarkaart toegevoegd. Het enige dat je hoeft te doen is de persoonlijke bonuskaart te scannen. Bij het online plaatsen van een bestelling gaat dat automatisch als de bonuskaart gekoppeld is aan het account van de klant. Om volle digitale spaarkaarten te verzilveren, scannen klanten hun persoonlijke bonuskaart bij de aankoop van de glazen.

Willen klanten toch heel graag plakzegels gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn twintig digitale of fysieke kristalglaszegels nodig (plus een bijbetaling vanaf 2,99 euro) voor zo’n mooie glazenset. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je al een kristalglaszegel.

Terug naar het nieuwsoverzicht